Reakt paginakop algemeen

Welkom in mijn wereld

Welkom in mijn wereld

De wereld van dak- en thuislozen is een wereld op zich. In deze wereld heerst behalve veel leed ook veel strijdlust. Laat je via de Welkom in mijn Wereld-presentatie (met rondleiding) meenemen in de verhalen en ervaringen van (ex)daklozen over het leven zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Zo leefde Ron in het park en sliep daar op een bankje, vertelt Esther over het samenleven met een verslaafde/dakloze partner en deelt de dakloze, verslaafde Clarine haar verhaal over de hoge drempels op weg naar herstel. Sjacco vertelt over zijn strijd tegen de bureaucratische wereld.

Tijdens een bijzondere presentatie word je meegenomen in de wereld van Ron, Esther, Clarine, Sjacco en andere (ex)daklozen. Zij delen hun ervaringen en vooral de kijk die de samenleving vaak op hen heeft (gehad). Zo wordt er vaak gedacht dat het hun eigen schuld is of dat ze gewoon harder hun best moeten doen.. niets is minder waar. En daarom willen we dit stigma verminderen.

Met Welkom in mijn wereld! laten we je de kracht, moed en kwaliteiten van deze mensen zien. Leer de mens achter het stigma kennen… je zal versteld staan!

Geïnteresseerd?

Locatie en data in overleg.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen (bellen, mailen, whatsappen) met:
Clarine 06 83 54 06 19
Marleen 06 82 11 40 11
welkominmijnwereld@reakt.nl