Bouwen aan zelfvertrouwen

Bouwen aan zelfvertrouwen

Dagbesteding, activering en ontwikkeling op klinische terreinen

Als je opgenomen bent in een kliniek of woont op een klinisch terrein, is het belangrijk om iets positiefs om handen te hebben. Iets wat structuur en zelfvertrouwen geeft. Ook als je zelf (even) niet zoveel vertrouwen hebt. Denk aan werken in het groen, sporten of schilderen.

Dagbesteding, activering en ontwikkeling

Samen met je vaste begeleider bespreek je welke dagbesteding bij je past. We dragen hiermee direct bij aan de behandeling. Met onze activiteiten zorgen we voor rust bij iemand die veel drukte in zijn hoofd ervaart. Of meer vertrouwen in eigen kunnen voor iemand die dat kwijtgeraakt is. We hebben oog voor talenten en mogelijkheden.

 

Hoe helpt Reakt?

We stemmen alles wat we doen af op de behandeling, zodat we je echt vooruit kunnen helpen. Bijvoorbeeld door de eerste stappen buiten de kliniek te zetten; mogelijk kun je (op termijn) ook via Reakt aan het werk of meer bewegen. En hoe simpel het ook klinkt: we bieden mensen een leuke dag, want dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

We werken aan deze hersteldoelen

  • Het vergroten van je persoonlijke weerbaarheid;
  • Het opdoen van sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Het opdoen van vaardigheden om beter om te gaan met psychische problematiek;
  • Het vergroten van je gevoel van eigenwaarde.

Bouwen aan zelfvertrouwen bieden we op verschillende locaties in Zuid- en Noord-Holland, bijvoorbeeld in Ontmoetingscentrum De Kerk in Den Haag.

Vrolijk dankzij de winkel

Vrolijk dankzij de winkel

Vrolijk dankzij de winkel

‘Iedere ochtend denk ik ‘Yes, ik mag weer!’

K1 bouwen aan zelfvertrouwen

Dit is een van onze acht bouwstenen. Wil je ook aan andere doelen en vaardigheden werken?