Reakt Den Haag atelier Anders Bekeken

Atelier Anders Bekeken Den Haag

Over ons

Midden in het centrum van Den Haag ligt atelier Anders Bekeken. Je kunt hier onder andere schilderen, boetseren en beeldhouwen. Het atelier heeft een mooie expositieruimte en winkel. Een aantal keren per jaar zijn er exposities.


Wat is hier te doen?

Er zijn veel verschillende kunststijlen en manieren van werken. Het maakt niet uit of je al langer met kunst bezig bent, of dat je net begonnen bent om dit te ontdekken bij jezelf. In het atelier deel je kennis en ervaring met anderen.

Je kunt bij Anders Bekeken van maandag tot en met vrijdag schilderen, boetseren, beeldhouwen en kaarten maken. Naast vrij werken kun je ook een workshop volgen. Er zijn drie workshops per week: schilderles, boetseren en beeldhouwen. De workshops worden begeleid door gastdocenten, deskundige vrijwilligers en deelnemers. Je kunt als deelnemer ook opgeleid worden om kunstworkshops te geven aan verschillende groepen zoals medewerkers van bedrijven, scholieren en buurtbewoners.

Voor verwijzers

Je kunt bij ons verwijzerspunt terecht voor advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Atelier Anders Bekeken Den Haag

Adres

Zuidwal 95 A
2512 XV Den Haag
088 357 78 20 (nieuw)

Openingstijden

Maandag: 9:30 - 16:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 16:30 uur
Woensdag: 9:30 - 16:30 uur
Donderdag: 9:30 - 16:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 16:30 uur

Wat bieden we hier

 

anders bekeken foto's