Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Meewerkend voorman/vrouw, werkervaringsplaats
Parnassia Groep biedt, onbetaalde, werkervaringsplaatsen aan. Bij Reakt in Castricum hebben we een werkervaringsplaats voor een meewerkend voorman/vrouw. 
Dit ga je doen
Kun jij kennis overdragen, samenwerken en feedback ontvangen? Heb je daarnaast een praktische instelling, dan zoeken wij jou!

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt.
Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats (niet betaald).
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Als meewerkend voorman/vrouw heb je een voorbeeldfunctie voor de groep. Je bent het aanspreekpunt van de cliënten op de dagbesteding en voor de medewerkers van Reakt.
Je bent gastvrij, vriendelijk en weet cliënten een welkom gevoel te geven. 

De werkzaamheden:
  • Ontvangen en uitzetten van goederen
  • Gedane orders ophalen en stapelen op de pallet, volgens de order
  • Laden en lossen van de producten die opgehaald worden
  • Begeleiden/inwerken van nieuwe cliënten op de productie werkplaats
  • Meewerken in het proces
  • Schoonmaken van de productie werkplaats
Omdat je werkervaring gaat opdoen, gaan wij ook een persoonlijk ontwikkel/opleidingsplan voor je maken.
De Parnassia Groep Academie biedt veel onlinetrainingen. Wij gaan samen kijken welke onlinetraining(en) jij kunt gaan volgen.
 
Dit ben jij
Ben jij geduldig, stressbestendig en flexibel? Kun je kennis overdragen, samenwerken en feedback ontvangen? En heb je een praktische instelling en technisch inzicht, dan zoeken wij jou.
De vacature is voor 14 uur verdeeld over 2 dagen in de week en voor minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met de vestiging. 

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Wij bieden
  • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
  • Ongevallen en WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
  • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
  • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Elise Zeijlmans, coördinator SROI, via SROI@parnassiagroep.nl
 
pdf

Solliciteer direct