Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Ambassadeur - Werkervaringsplaats
Parnassia Groep biedt onbetaalde werkervaringsplaatsen aan. Voor Reakt in Den Haag zoeken we ambassadeurs bij de Ambassade van Activering.  
Dit ga je doen
Wil jij cliënten helpen bij het versnellen van hun herstel?

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een (niet betaalde) werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Als ambassadeur ben je het visitekaatje van de vestiging. Je vertelt aan cliënten waarom dagbesteding fijn en goed is, cliënten vertrouwen op jouw ervaring.
Vind jij het leuk om bekendheid te geven aan alle activiteiten?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen:
  • Uitleg geven over de vele mogelijkheden van dagbesteding
  • Vertellen waarom activiteiten belangrijk zijn voor het herstel van cliënten
  • Je adviseert, bemiddelt en enthousiasmeert bij het aanbod van de dagbesteding
  • Samen met een cliënt naar een dagactiviteit gaan
Alle ambassadeurs maken deel uit van het team van de Ambassade van de Activering!
 
Dit ben jij
Wij zoeken een ambassadeur die graag een praatje maakt. Of je nu makkelijk op mensen afstapt of liever op een vaste plek je verhaal verteld, het maakt niet uit. Als je maar enthousiast over de dagbesteding kunt en wilt vertellen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 
Wij bieden
  • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
  • Ongevallen en WA verzekering tijdens aanwezigheidsuren
  • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
  • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur SROI, via SROI@parnassiagroep.nl of met Magda Gies Broesterhuizen via m.gies@reakt.nl.

 
pdf

Solliciteer direct