Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Marketing & Communicatie medewerker Reakt
Parnassia Groep biedt onbetaalde werkervaringsplaatsen aan. Bij Reakt in Den Haag  hebben we een werkervaringsplaats voor een Marketing & Communicatie medewerker.  
Dit ga je doen
Ben jij op zoek naar een creatieve baan waarin je te maken krijgt met alle facetten van het vakgebied?
Bij project “Durf jij met mij “ zoeken wij extra ondersteuning in de vorm van een marketing & communicatie medewerker.
 “Durf je met mij”: Online ontmoetingsplatform voor mensen met psychische problematiek Www.durfjijmetmij.nl. 

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Begeleiding is op afstand via whatsapp of via teams. 
 
Dit ben jij
  • Je houdt ervan om zelfstandig te werken.
  • Je bent creatief. 
  • Je hebt affiniteit met social media.
  • Je vindt het leuk om mee te helpen om evenementen te organiseren.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, die makkelijk met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie omgaat.
  • Je bent commercieel en ondernemend.
  • Je bent serieus in je werk en staat open voor het leren van diverse werkzaamheden.
  • Beschikbaar zijn in de middaguren.
  • In het bezit zijn van een laptop.
  • Affiniteit met het schrijven van teksten (dit hoeft niet foutloos te zijn).

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Wij bieden
• Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
• Ongevallen WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
• Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
• Deskundigheidsbevordering

Omdat je werkervaring gaat opdoen, maken we samen met jou ook een persoonlijk opleidingsplan. De Parnassia Academie biedt veel onlinetrainingen aan. Wij gaan samen kijken welke onlinetraining(en) jij kunt gaan volgen. Alle trainingen worden in overleg met je begeleider besproken en gepland.

 
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur bureau WEP via SROI@parnassiagroep.nl. 
 
 
 

 


 
pdf

Solliciteer direct