Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Ondersteuner Arbeidsmatige dagbesteding
Parnassia Groep biedt onbetaalde werkervaringsplaatsen aan. Bij Reakt in Rotterdam hebben we een werkervaringsplaats voor een ondersteuner Arbeidsmatige dagbesteding.  
Dit ga je doen
Ben jij iemand die mensen graag wil ondersteunen en dit graag combineert met chauffeurs – werkzaamheden?

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Je voert diverse werkzaamheden op de afdeling productie zoals:
  • Chauffeurs werkzaamheden 
  • Huishoudelijke werkzaamheden
  • Ondersteunen met de werkzaamheden op de productieafdeling 
  • Andere voorkomende werkzaamheden

Omdat je werkervaring gaat opdoen, gaan wij ook een persoonlijk ontwikkel/opleidingsplan voor je maken. De Parnassia Groep Academie biedt veel onlinetrainingen. Wij gaan samen kijken welke onlinetraining(en) jij kunt gaan volgen.


 
Dit ben jij
Wil je graag in de zorg werken? Dan is het handig als je over de volgende eigenschappen en competenties beschikt:
  • Je houdt ervan om mensen te helpen
  • Je hebt een representatief voorkomen en ziet er netjes uit tijdens contacten met collega’s en anderen
  • Je bent klantvriendelijk, geduldig en stressbestendig
  • Je werkt graag in een team, waarin je leiding ontvangt
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en beheerst de Nederlandse taal

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Wij bieden
• Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
• Ongevallen WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
• Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
• Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur bureau WEP via SROI@parnassiagroep.nl. 
 
 
 

 


 
pdf

Solliciteer direct