Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Chauffeur Reakt
Reakt zoekt voor de locatie in Den Haag een chauffeur.  Het betreft een onbetaalde werkervaringsplaats.
Dit ga je doen
Vind je het leuk om bij verschillende locaties goederen op te halen en te brengen, heb je zin in een afwisselende werkervaringsplaats en wil je graag ervaring opdoen als chauffeur? Reageer dan snel. 

Wij zoeken extra ondersteuning in de vorm van een chauffeur.
Dit ben jij
 • Je bent serieus in je werk en staat open voor het leren van diverse werkzaamheden
 • Je bent klantvriendelijk, geduldig en stressbestendig 
 • Je bent flexibel en staat open voor veranderingen
 • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en in een team, waarin je leiding ontvangt
 • Je staat ervoor open om te leren rijden op de pompwagen
Om in aanmerking te komen voor deze werkervaringsplaats is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. 
 
Wij bieden
 • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
 • Ongevallen WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
 • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
 • Deskundigheidsbevordering
 • Mogelijkheid tot behalen van vorkheftruck certificaat
 • Mogelijkheid tot behalen van VCA certificaat
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur bureau WEP via SROI@parnassiagroep.nl. 


 
pdf

Solliciteer direct