Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

medewerker algemene dienst / tuinman
Parnassia Groep biedt, onbetaalde, werkervaringsplaatsen aan. Bij Antes in Poortugaal hebben we een  werkervaringsplaats medewerker algemene dienst / tuinman. 
Dit ga je doen
Ben jij die gemotiveerde medewerker/tuinman die het leuk vindt om de trainingshuizen op locatie Poortugaal te ondersteunen in diverse werkzaamheden. Ben jij diegene die het lekker vindt om vooral buiten werkzaam te zijn: Reageer dan snel!

Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op, waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt.
Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen en biedt iedereen, dus zowel mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats. Deze is onbetaald.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.
 
Dit ben jij
 • Je hebt affiniteit met het werken in tuinen en onderhoud van terreinen
 • Je bent leergierig
 • Je bent serieus in je werk en staat open voor het leren van diverse werkzaamheden
 • Je bent goed in het signaleren van onderhoudsklussen rondom de woningen
 • Je vindt het leuk, om waar nodig, de afdelingsassistent te ondersteunen in de werkzaamheden
 • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken en in een team, waarin je leiding ontvangt
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar
Wij bieden
 • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
 • Ongevallen WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
 • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
 • Deskundigheidsbevordering. 

Om in aanmerking te komen voor deze werkervaringsplaats is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. 
De vacature is voor minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. 
 
Werken bij Parnassia Groep
Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur bureau WEP via SROI@parnassiagroep.nl. 

 
pdf

Solliciteer direct