Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Medewerker Koek en Taart
Reakt zoekt voor de locatie in Castricum een medewerker koek en taart. Het betreft een onbetaalde werkervaringsplaats. 
Dit ga je doen
Je komt te werken in een prachtig pand op het terrein in Castricum, daar zit de ambachtelijke bakkerij Bak’m.

Bak’m is een klein familiebedrijf, open bakkerijwinkel en een leerwerkbedrijf waar authentiek brood, koek en taart gemaakt wordt. Er wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen.
Het motto van de bakkerij is ‘Natuurlijk, met aandacht’, voor de producten, klanten en mensen waarmee ze samenwerken.   

Bij Bak'm wordt er arbeidsmatige dagbesteding aangeboden, binnen de bouwsteen 'sterker door werk' van Reakt. Binnen sterker door werk hebben mensen doelen gericht op ontwikkeling, om uiteindelijk toe te werken naar een (betaalde) baan. 
Als WEP medewerker koek en taart werk je samen met een groep cliënten bij het maken van stoere koek en taart voor de bakkerij. De WEP medewerker wordt begeleid door de herstelcoach.
                                                                                                                  


 
Dit ben jij
Jij bent diegene die het leuk vindt om iedere werkdag bezig te zijn met het verwerken van biologische producten tot een mooi eindproduct verder vragen we:
  • Je hebt affiniteit met het bakken van taarten en koeken
  • Je bent serieus in je werk en staat open voor het leren van diverse werkzaamheden
  • Je hanteert de hygiëneregels van de bakkerij
  • Je houdt ervan om mensen te helpen
  • Je werkt graag in een team, waarin je leiding ontvangt
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 
Wij bieden
  • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
  • Ongevallen en WA verzekering tijdens aanwezigheidsuren
  • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
  • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Het is niet voor iedereen even makkelijk om een passende baan te vinden, zeker wanneer je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis op en leer je vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur SROI via SROI@parnassiagroep.nl. 

We zien graag cv en motivatiebrief tegemoet via SROI@parnassiagroep.nl
 
pdf

Solliciteer direct