Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Practicum assistent - Werkervaringsplaats
Parnassia Groep biedt werkervaringsplaatsen aan. Bij Antes en het Alberda College in Poortugaal hebben we een werkervaringsplaats voor een practicum assistent. 
Dit ga je doen
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt.

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats. Het is een onbetaalde werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Antes en het Albeda college creëren samen werkervaringsplaatsen. Voor de locatie in Poortugaal (Albrandswaardsedijk 74) zijn wij op zoek naar een practicum assistent met een vriendelijke en rustige uitstraling. In deze functie voer je o.a. de volgende werkzaamheden uit:
 • Assisteren van de docent
 • Aanvullen verbruiksartikelen
 • Lokaal opruimen, bedden opmaken/verschonen 
 • Klaarzetten materialen voor de lessen
 • Onderhoud apparatuur, poppen e.a. 
 • Kleine reparaties
 • Wasgoed verwerken
Omdat je werkervaring gaat opdoen gaan wij ook een persoonlijk opleidingsplan voor je maken. De Parnassia Groep Academie biedt veel onlinetrainingen aan en voor deze functie vragen wij je om de volgende trainingen te volgen en het certificaat te behalen:
 • Informatieveiligheid
 • Basishygiëne 
 • Gastvrije zorg 
Als je dit nog niet hebt gedaan volg je bij Reakt OEK (Op Eigen Kracht), algemene werknemersvaardigheden en de sollicitatietraining.
 
Dit ben jij
Je wilt graag werkervaring opdoen in het onderwijs en je bent praktisch ingesteld. Je hebt een open, actieve en positieve houding en je straalt dit uit. Je hebt een goed waarnemingsvermogen en je bent alert. 
De vacature is voor minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. De werkdagen en werktijden zijn in overleg met het Albeda college en je ontvangt reiskostenvergoeding.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Wij bieden
 • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
 • Ongevallen en WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
 • Het is een onbetaalde werkervaringsplaats maar je ontvangt wel reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
 • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. 
We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Elise Zeijlmans, coördinator SROI, graag alleen via SROI@parnassiagroep.nl.
 
pdf

Solliciteer direct