Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Assistent Coördinator Dierenpension - Werkervaringsplaats
Parnassia Groep biedt onbetaalde werkervaringsplaatsen aan. Voor Reakt in Den Haag zoeken we een assistent coördinator dierenpension. 
Dit ga je doen
Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring (op vrijwilligebasis) op te doen. Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een (niet betaalde) werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Voor ons team (met 25 deelnemers) zoeken wij extra ondersteuning in de vorm van assistent coördinatoren binnen het dierenpension. Samen dragen wij zorg voor het aansturen van het team zodat de werkzaamheden, zoals schoonmaken en dierverzorging worden verricht. Daarnaast helpen wij klanten en nemen wij de telefoon aan.  
 
Wil jij je laten opleiden en ontwikkelen tot assistent coördinator van het dierenpension? Wil jij dat je na de inwerkperiode behoorlijk zelfstandig kan werken in deze groep? Grijp dan nu je kans.
 
Dit ben jij
Zware functie-eisen stellen wij niet. Wat wij belangrijk vinden is dat je enthousiast en gemotiveerd bent. Wij verwachten wel dat iemand volgens rooster aanwezig is, de dieren rekenen ook op je. Daarnaast is communicatie belangrijk. Je hebt contact met klanten die hun hond of kat hebben gebracht en je stuurt cliënten aan zodat alle werkzaamheden gedaan worden. 
 
Het zou fantastisch zijn als je een MBO diergezondheidsopleiding hebt of misschien wel een Agrarische dier- en veehouderij opleiding aan de Hogeschool. Of dat je ervaringsdeskundige bent en/of een opleiding hebt gevolgd binnen de GGZ, maar dit is geen harde eis.  

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Wij bieden
  • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
  • Ongevallen en WA verzekering tijdens aanwezigheidsuren
  • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
  • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur SROI, via SROI@parnassiagroep.nl, of met Rianne Visser, via r.visser@reakt.nl / 06-34202302.
 
pdf

Solliciteer direct