Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Chauffeur - Werkervaringsplaats
Parnassia Groep biedt (onbetaalde) werkervaringsplaatsen aan. Bij Reakt in Velsen-Noord hebben wij werkervaringsplaatsen voor een chauffeur. 
Dit ga je doen
Wij zoeken een praktisch ingestelde medewerker met een vriendelijke en rustige uitstraling. 

Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen.
Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Als chauffeur voor Reakt ga je 's morgens of 's middags de deelnemers ophalen die niet zelfstandig kunnen reizen en je brengt de deelnemers naar de betreffende locatie.
Later op de dag (op afgesproken tijden) haal je deze deelnemers weer op en breng je ze netjes thuis.
Soms ben je de eerste persoon die de deelnemer ziet op een dag, je maakt even een praatje. Je bent de gastheer/vrouw van én in de auto en zorgt ervoor dat de deelnemers zich op hun gemak voelen.

Je vindt het vanzelfsprekend dat je deelnemers (indien nodig) helpt met in- en uitstappen.
Je houdt de auto schoon, van binnen en van buiten. Je tankt en je gaat regelmatig met de bus door de wasstraat. Uiteraard rijd je verantwoord.

Werkdagen:
Je werkt op dinsdag van 09:00 uur tot en met de laatste rit om 15:00 uur. 
Voor de andere dagen: de laatste rit om 15:00 uur.
 
Dit ben jij
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en hebt recente rijervaring (minimaal 3 jaar)
  • Je staat sterk in je schoenen en bent geduldig en stressbestendig
  • Indien wij hierom vragen kun je een geldige geneeskundige verklaring overleggen
  • Je bent geslaagd voor de rijvaardigheidstest
Omdat je werkervaring gaat opdoen, gaan wij ook een persoonlijk ontwikkel/opleidingsplan voor je maken.
De Parnassia Groep Academie biedt veel onlinetrainingen. Wij gaan samen kijken welke onlinetraining(en) jij kunt gaan volgen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Wij bieden
  • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
  • Ongevallen en WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
  • Reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
  • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Reakt helpt mensen met psychische problemen of een verslavingsachtergrond op weg in hun dagelijks leven. Bijvoorbeeld bij het vinden en behouden van werk, bij het vergroten van het sociale netwerk of bij het leiden van een gezonder leven. Dit doen we deskundig, optimistisch en respectvol.

Reakt is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Elise Zeijlmans,
coördinator SROI, via SROI@parnassiagroep.nl.
 
pdf

Solliciteer direct