Werkervaringsplek

Soms is de stap naar regulier werk nog net te groot. In dat geval kun je kiezen voor een werkervaringsplek. Lijkt dat je wat? Neem dan een kijkje bij de onderstaande werkervaringsplekken. Met deze werkervaringsplekken kun je, passend bij jou(w traject), ervaring opdoen om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Ben je werkgever en kun jij ons een mooie werkervaringsplek bieden? Laat het ons weten! Mail naar SROI@parnassiagroep.nl.

Vacatures

Baliemedewerker - Werkervaringsplaats
Parnassia Groep biedt onbetaalde werkervaringsplaatsen aan. Bij Antes in Poortugaal hebben we een werkervaringsplaats voor een baliemedewerker. 
Dit ga je doen
Zorg jij ervoor dat de bezoekers een warm welkom krijgen als ze bij ons binnen komen?

Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt.
Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats. Het is een onbetaalde werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

In deze functie ben je het visitekaartje van Kliniek U op de Albrandswaardsedijk in Portugaal. Naast het ontvangen van het bezoek ga je aan de slag met onderstaande taken:
 • Verzorgen van de post (ophalen en wegbrengen naar het kantoor)
 • Je bent een aanspreekpunt voor cliënten en brengt cliënten zo nodig weer terug naar de afdeling
 • Ontvangt en registreert het bezoek
 • Neem je de telefoon aan volgens de instructies
 • Voer je licht administratief werk uit 
 • Voer je licht huishoudelijke taken uit 
 • Andere voorkomende werkzaamheden die relevant zijn aan deze functie
Omdat je werkervaring gaat opdoen gaan wij ook een persoonlijk opleidingsplan voor je maken. De Parnassia Groep Academie biedt veel online trainingen aan en voor deze functie vragen wij je om de volgende trainingen te volgen:
 • Informatieveiligheid
 • Klantgericht telefoneren
 • Basis hygiëne 
 • Gastvrije zorg 
Als je dit nog niet hebt gedaan volg je bij Reakt OEK (Op Eigen Kracht), algemene werknemersvaardigheden en de sollicitatietraining.
 
Dit ben jij
Wij zoeken een collega die een open, actieve en positieve houding heeft en uitstraalt. Je wilt graag in de zorg werken en hebt een goed waarnemingsvermogen. Je bent alert en kunt zelfstandig werken.
De vacature is voor minimaal 3 maanden en maximaal 12 maanden. Je bent minimaal vier dagdelen in de week beschikbaar.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 
Wij bieden
 • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
 • Ongevallen en WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
 • Het is een onbetaalde werkervaringsplaats maar je ontvangt wel reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
 • Deskundigheidsbevordering
Werken bij Parnassia Groep
Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. 
We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact via SROI@parnassiagroep.nl
 
pdf

Solliciteer direct