Start van de lente, een nieuw begin. Een nieuwe baan?

Start van de lente, een nieuw begin. Een nieuwe baan?

De lente staat voor de deur! Het is een tijd van vernieuwing, waarin we nieuwe energie opdoen en vol positiviteit een nieuw begin maken. Bij Reakt zien wij de lente als een symbool van hoop en herstel. Wij werken dagelijks aan het ondersteunen en begeleiden van mensen met psychische problemen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een volwaardige plek in de maatschappij en wij bieden hiervoor de juiste begeleiding en ondersteuning. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Kom naar onze Meet & Greet om samen met ons de lente te vieren

De Meet & Greet is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met Reakt. Of je nu net of bijna bent afgestudeerd, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gewoon geïnteresseerd bent in wat Reakt doet. Is jouw passie tuinieren, voetballen, knutselen, koken, of bijvoorbeeld schilderen? Wij verwelkomen je graag. Tijdens de inloopmiddag kun je in gesprek met de zorgprofessionals uit het veld over onze diensten en activiteiten, maar ook over de verschillende vacatures die we momenteel hebben openstaan.

De Meet & Greet vindt plaats op dinsdag 28 maart van 12:00 tot 15.00 uur op de Reakt locatie aan de Nesserdijk 256 in Rotterdam. 

Er zal voor een hapje en drankje worden gezorgd en we zorgen voor een gezellige en informele sfeer. Meld je snel aan! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te genieten van de positieve energie van de lente.

Ben je na de inloopmiddag enthousiast? Je hebt een positieve Verklaring Omtrent Gedrag nodig om bij ons te werken.