Nieuws

Componence Asset List

25 april 2023

City+run+23+Reakt+200+x+200.jpg
Precies een jaar geleden, na de Your Marathon Challange Rotterdam, spraken we uit dat we dit jaar zouden deelnemen aan de City Run Rotterdam.

Rustig aan

In september 2022 heeft de Reakt-locatie Boszoom haar hardloopclub opgericht. Elke woensdag en vrijdag tussen 11.45 en 13.00 zijn we met een aantal deelnemers begonnen met het volgen van een hardloopschema. Rustig aan hebben we dit wekelijks opgebouwd, met als einddoel de City Run van 4,2 km. Waar we begonnen met 15 seconden rennen en 2 minuten wandelen, hebben we dit op weten te bouwen naar een rondje Kralingse Plas zonder pauze.

15 april 2023

Het was zover; de City Run Rotterdam op het parcours van de NN Marathon. Op deze zaterdagmiddag kwamen we om 14.30 uur kwamen bij elkaar op de Coolsingel om onze teamshirts aan te trekken en onze startnummers op te spelden. 4 deelnemers, 3 werkbegeleiders, 4 'eigen' toeschouwers. Het zonnetje brak door.

Na een warming-up en onze yell liepen we naar de start, waar we dansend en zingend wachten op het startschot.

Trotse koppies

Ieder liep zijn eigen tempo. De sfeer zat er goed in. Juichende toeschouwers langs de kant, de muziek die uit de speakers klonk en de zon die flink scheen. Allemaal haalden we de finish binnen 30 minuten. Met 7 trotse koppies met een medaille om de nek haalden we een ijsje en sloten we een prachtige middag af. Dit doel is behaald, op naar een volgend loop!