Nieuws

Componence Asset List

09 december 2019

200x200+Kerstmarkt+Reakt+2019.jpg
Ook dit jaar is er weer kerstmarkt in De Kerk op de Monsterseweg in Den Haag. Dus, ben je nog op zoek naar een leuke kadootje voor onder de boom of hou je van kneuterige gezelligheid met een lekker hapje en drankje? Kom dan ook een kijkje nemen!

Reakt tovert op woensdag 11 december de kerk op de locatie Monsterseweg in Den Haag om tot een waar Winter Wonderland. Op deze dag kun je hier terecht voor kunst, sieraden, kaarsen, tassen, decoratieve kerstboompjes, houtenartikelen als kleine sterren en meer cadeauartikelen, uitgestald in de diverse marktkraampjes van o.a. Klein Westland. De sfeer wordt compleet gemaakt met de kerstliederen van ons koor en er wordt ook (tweedehands) (feest)kleding verkocht!

Er zijn die dag ook diverse activiteiten waaraan je deel kunt nemen; zo kun je foto's laten maken in kerstsfeer en is er de mogelijkheid om kerststukjes te maken. En dit alles onder het genot van een klein hapje met drankje, waarbij je, tegen een kleine vergoeding (consumptiebonnen worden ter plaatse verkocht), kunt kiezen uit oliebollen, erwtensoep, worst en smoothies. Jij komt toch zeker ook?

Wanneer: Woensdag 11 december
Hoe laat: 10.00 uur – 16.00 uur
Locatie: De Kerk
Monsterseweg 75
Den Haag