Nieuws

Componence Asset List

25 november 2019

beeld+kerstmarkt.jpg

Ho, Ho, Ho, Merry Christmas! Ben je nog op zoek naar een prachtige kerstboom of een mooi (klein) kado voor onder de boom? Kom dan op zondag 8 december een kijkje nemen op de sfeervolle kerstmarkt op landgoed Duin en Bosch.

Reakt heet alle bezoekers welkom in het voormalig Ketelhuis dat is omgetoverd in kerstsferen. Bij de entree is er ruime keuze aan kerstbomen met en zonder kluit (o.a. Nordmannen). Cliënten van Reakt locaties Castricum, Alkmaar, Purmerend en Zaandam verkopen zelfgemaakte geschenken. Dat varieert van diverse houtwerkstukken, zelfgemaakte kussens gemaakt van dekens, kleurrijke kaarsen, verschillende kerstboomversieringen, sieraden, sjaals, sokken, mutsen, wanten en kaarten. Ook kun je hier terecht voor winter- en/of feestkleding!

Tijdens de kerstmarkt in het Ketelhuis worden er ook versnaperingen verzorgd door De Inloop. Hierbij kun je opwarmen met bijvoorbeeld een warme chocolademelk, al dan niet met slagroom. Proef de overheerlijke erwtensoep met rookworst en roggebrood voor een klein prijsje die onze chef-kok Andries persoonlijk bereid heeft. Natuurlijk ontbreekt bakkerij Bak’m met diverse lekkernijen niet op deze kerstmarkt. De troubadour “De Zwager”, welbekend in onze regio, vergroot met zijn liederen de kerstsfeer. Ook de kerstman met zijn arrenslee komt nog langs. Dit wil je toch niet missen?! Graag tot 8 december!

Landgoed Duin en Bosch

Zondag 8 december van 11.00 tot 16.00 uur

Plaats: Het Ketelhuis, Watertorenpad 2, Castricum