Nieuws

Componence Asset List

07 maart 2023

Sport+beeld+en+voor+Reakt+flyer+200+200.jpg

De lente staat voor de deur! Het is een tijd van vernieuwing, waarin we nieuwe energie opdoen en vol positiviteit een nieuw begin maken. Bij Reakt zien wij de lente als een symbool van hoop en herstel. Wij werken dagelijks aan het ondersteunen en begeleiden van mensen met psychische problemen. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een volwaardige plek in de maatschappij en wij bieden hiervoor de juiste begeleiding en ondersteuning. Om dit zo goed mogelijk te blijven doen, zijn we op zoek naar nieuwe (sport) herstelcoaches. Op 28 maart organiseren we daarom een Meet & Greet bij de Reakt locatie aan de Nesserdijk 256 in Rotterdam.

De Meet & Greet is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met Reakt. Of iemand nu net of bijna bent afgestudeerd, op zoek is naar een nieuwe uitdaging of gewoon geïnteresseerd is in wat Reakt doet. Tijdens de inloopmiddag kunnen geïnteresseerden in gesprek met de zorgprofessionals uit het veld over onze diensten en activiteiten, maar ook over de verschillende vacatures die we momenteel hebben openstaan. Er zal voor een hapje en drankje worden gezorgd en we zorgen voor een gezellige en informele sfeer. 

Aanmelden

Ben jij onze nieuwe collega? Meld je direct aan. Ken jij onze nieuwe collega? Wijs hem of haar op de Meet & Greet. Spread the word!