Nieuws

Componence Asset List

21 juni 2022

Reakt+Den+Helder+Ravelijn+5de+ster+200+x+200.jpg
Woensdag 22 juni wordt voor de locatie van Reakt in Den Helder een stoeptegel geplaatst met daarop de 5e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Met het behalen van de 5e ster heeft het winkelgebied Ravelijncenter bewezen schoon, heel en veilig te zijn.

In het zonnetje

Lambert Bruin, voorzitter van ondernemersvereniging Ravelijncenter, zal bij de plaatsing de vier deelnemers van Reakt die het Ravelijncenter schoonhouden in het zonnetje zetten. Brian, Harm, Govert en Elvis ruimen dagelijks alle zwerfafval op dat zij op het Ravelijncenter tegenkomen. Ook legen zij de prullenbakken, zodat deze schoon en beschikbaar zijn voor klanten.

Contract met Reakt

Omdat het Ravelijncenter door de gemeente niet officieel als winkelgebied is aangemerkt zorgt de ondernemersvereniging zelf voor extra onderhoud. Hiervoor zijn contracten afgesloten met onder andere Reakt en Hollander Hoveniers. Reakt heeft zelf ook een locatie op het Ravelijncenter.

Keurmerk Veilig Ondernemen

In het KVO-traject werken ondernemers, eigenaren, politie, gemeente en brandweer samen aan een schoon en veilig winkelgebied. Dat winkelt een stuk fijner en zorgt er ook voor dat men graag weer terugkomt.

Uitreiking: waar, wanneer en hoe laat

waar: Ravelijncenter 8, Den Helder
wanneer: woensdag 22 juni 2022
hoe laat: 09:45-10:15 uur