Nieuws

Componence Asset List

01 oktober 2019

200x200+reakt+app+.jpg
De Reakt App, gratis download in Apple Store en Google Play Store, geeft op eenvoudige wijze inzicht in alle activiteiten per locatie, datum en tijd die Reakt aanbiedt. Je kunt er zoeken op soort activiteit en op plaats.  De verschillende vormen van begeleiding helpen cliënten in het vinden van structuur, zelfvertrouwen en voldoening. Zo helpt Reakt cliënten dagelijks bij het werken aan hun toekomst.

Eindelijk is het zover…vanaf vandaag is de Reakt App live!

“Één duidelijke en compacte app waarin alle activiteiten per locatie en datum te vinden zijn die Reakt aanbiedt!” aldus de enthousiaste directeur Richard Prins. “Geen roosters meer of losse flyers. Vanaf nu kun je op je eigen telefoon of computer precies zien wat er bij jou in de buurt te doen is. Maar ook voor verwijzers bieden we op deze manier gemakkelijk inzicht in de mogelijkheden voor herstel van hun cliënten/ patiënten. Het is win, win!”

Vincent, een cliënt van Reakt, is zeer te spreken over de app; “Ik hoef alleen maar de app te openen en zie dan gelijk welke activiteiten er bij Reakt te doen zijn. Super handig! Ook als een activiteit een keer een lastminute verandering ondergaat of wordt geannuleerd, dan kan ik dat direct zien en meteen kijken wat er nog meer te doen is.”

Ad Vrijburg, leidinggevende en psychiater bij Parnassia reageert eveneens verheugd op de app. “Dankzij de Reakt App kunnen we op eenvoudige wijze patiënten wijzen op de activiteiten van Reakt en gebruiken we de app bij het invullen van hun dagschema. Dat motiveert patiënten enorm!” Marianne Kasten, inhoudsdeskundige Reakt, vult aan: “Verwijzers gaven aan niet altijd op de hoogte te zijn van alle activiteiten die Reakt aanbiedt. De Reakt App biedt de oplossing: in één duidelijke en compacte app is nu alles snel te vinden! Nu zeggen ze; doen jullie dat ook? Geweldig!”

Nieuwsgierig geworden? Download de app dan snel!