Nieuws

Componence Asset List

29 november 2018

2cheque+Reakt200x200.jpg
Voor de de 90ste verjaardag van orchideeënkwekerij Opti-flor werden geen bloemen of een fles wijn  gevraagd, maar een donatie voor Reakt. Dankbaar nam Richard Prins, directeur Reakt, een cheque van 7.000 euro in ontvangst. Hiermee worden mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer begeleid aan werk geholpen.  

Richard Prins, directeur van Reakt, ontving een cheque van 7.000 euro uit handen van René Hendriks van orchideeënkwekerij Opti-flor. Dit is een van de bedrijven waar onze cliënten aan het werk kunnen; voor meer zelfvertrouwen, structuur in hun dag en om aan hun toekomst te werken.

Geen bloemen, maar een donatie

Opti-flor bestaat 90 jaar en vroeg voor dit jubileum geen bloemen en chocola, maar een donatie voor Reakt. Met dit prachtige bedrag helpt Reakt meer mensen aan het werk, onder andere met een Op Eigen Kracht training waarin cliënten hun talenten kunnen ontdekken. Veel dank aan Opti-flor voor dit mooie bedrag en de fijne samenwerking!

Een van onze cliënten die werkt bij Opti-flor, vertelde eerder al zijn verhaal. Lees wat zijn werk bij Opti-flor voor hem betekent. Hij werkt via Reakt in een beschermde omgeving. Lees ook wat werk betekent voor mensen. We begeleiden mensen met grote en kleine problemen, op verschillende vlakken. Samen met Reakt maken cliënten plannen voor werk, wonen en leven. Samen werken we aan de toekomst.