Nieuws

Componence Asset List

06 februari 2020

200+X+200+valentijnsdag.jpg

Het is bijna valentijnsdag...tijd om weer wat extra aandacht aan je geliefde te geven. En hoe leuk is het dan om samen een romantische avond te beleven met behulp van één of meer kaarsen van Reakt?

Na een drukke decembermaand waarin er volop kerstkaarsen werden gemaakt, kwamen de deelnemers van de kaarsenafdeling op de Platinaweg op het volgende idee: prachtige romantische kaarsen met romantische teksten en mooie harten voor Valentijn.

Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld je partner, vriendin/ vriendin, familie, kennis, collega's, buren, als blijk van waardering. Om te laten weten dat je ze waardeert om wie ze zijn.

Dus, ben je nog opzoek naar een uniek cadeau met een persoonlijke en romantische 'touch'? Denk dan aan deze prachtige kaarsen! Ze zijn met zoveel liefde gemaakt!

Waar kan ik ze kopen?

Vrijdag 14 februari van 12:00 tot 15:30 uur kun je op de Platinaweg 20 te Den Haag langskomen om ze te bewonderen en aan te schaffen.

De kosten voor een kaars zijn vanaf 1 euro tot maximaal 22,50 euro.

Eerder bestellen of laten bezorgen?

Heb je een vraag of wil je één of meer kaarsen eerder bestellen/ kopen neem dan contact op met Natasja via mail n.barendse@reakt.nl of WhatsApp 06 30 36 40 18. In overleg kunnen ze eventueel worden bezorgd.