Nieuws

Componence Asset List

15 februari 2023

Mensen+op+terras+200+x+200.jpg
Deelnemen aan ontmoetingssite Durf jij met mij.nl nu ook financieel aantrekkelijk voor kleine zorgorganisaties. Dit is de gratis ontmoetingssite voor mensen met psychische en/of psychosociale problematiek. Alle leden zijn in behandeling is bij een zorginstelling die is aangesloten bij Durfjijmetmij.nl.

Deze zorginstellingen betalen een jaarlijkse vergoeding die voor kleinere zorginstellingen een financiële drempel bleek. Daarom is er nu een speciaal tarief: een organisatie met minder dan 100 fte’s mag zich aansluiten bij durfjijmetmij.nl voor 500 euro op jaarbasis. Zo krijgen cliënten van deze kleinere instellingen ook de gelegenheid vriendschappen op te bouwen en wellicht een relatie.

Besloten site

Zorginstellingen worden lid van Durfjijmetmij.nl, waarna cliënten van die instellingen gebruik kunnen  maken van alle mogelijkheden op deze besloten site. Hiervoor is gekozen als bescherming van een kwetsbare doelgroep. De site is hierdoor een veilige plek waar herkenning en begrip is voor ieders psychische achtergrond.

Meer dan 6.000 leden 

Met bijna 40 aangesloten zorgorganisaties heeft Durfjijmetmij.nl een landelijke dekking. Meer dan 6.000 cliënten maken inmiddels gebruik van deze service, op zoek vriendschap en naar een mogelijke match in de liefde.
Gun jij (jouw) cliënten ook een kans op vriendschap en liefde? Of ken jij iemand in een zorginstelling die dat verdient? Vertel de directie over dit mooie aanbod. Vragen? Stuur dan een mail naar Stephanie Visser