Nieuws

Componence Asset List

05 december 2022

ticket+to+paradise+200+x+200.jpg

Durfjijmetmij.nl is de gratis ontmoetingssite voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Deze problematiek maakt het wellicht lastig om nieuwe mensen te leren kennen, vriendschappen op te bouwen en misschien wel een relatie op te bouwen. Cliënten van meer dan 40 aangesloten organisaties kunnen op een besloten site elkaar beter leren kennen. En nu, voor het eerst, wordt er een filmmiddag georganiseerd waar de leden van Durf jij met mij elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten. Ondertussen zijn er er tientallen aanmeldingen.

De filmmiddag is een andere laagdrempelige manier voor cliënten om nieuwe mensen te ontmoeten en te spreken onder het genot van een leuke film, bak popcorn en een lekker drankje. Onder de mensen komen draagt bij aan het herstel.

De site ‘Durf jij met mij’

GGZ-instellingen en andere instellingen die er zijn voor kwetsbare mensen kunnen zich aansluiten bij dit initiatief. Alleen leden van deze organisaties kunnen dan een profiel aanmaken en chatten met andere leden. Initiatiefnemer van de site, Parnassia, heeft geen bemoeienis met de inhoud en activiteiten van de leden op de site.   

Gun ze deze mogelijkheid

Meer leden betekent ook een grotere kans om iemand te vinden met wie het leuk is te chatten of samen iets te gaan doen. Een oproep aan alle behandelaren en begeleiders van kwetsbare mensen: Stimuleer cliënten om een kijkje te nemen op de site www.durfjijmetmij.nl Het kan een verrijking zijn van zijn of haar leven, een waardevolle aanvulling op de behandeling en een bijdrage aan het herstel. En voor de organisaties die er zijn voor deze kwetsbare mensen: Meld je aan en gun iedereen een laagdrempelige en makkelijke manier om in contact met nieuwe mensen. Iedereen verdient een kans op liefde en vriendschap.