Nieuws

Componence Asset List

14 mei 2020

regulier-vrouw-zwaait-reakt.png

Sinds het coronavirus doen wij er alles aan om er toch zo goed en veilig mogelijk voor jou te kunnen zijn. Dit doen we nu al (vooral) digitaal, maar we willen je natuurlijk ook weer graag ontvangen op onze locaties. We hebben daarom bekeken wat mogelijk en veilig is en zijn blij te kunnen melden dat we weer deels onze locaties kunnen openen. Natuurlijk wel met strenge richtlijnen volgens het RIVM, want jouw gezondheid en die van onze collega’s staat te allen tijde voorop!

Wat betekent dit voor jou?

Je bent weer welkom op onze locatie, maar wel op afspraak en alleen als je geen verkoudheidsklachten hebt (niezen, hoesten, benauwdheid, keelpijn en/of koorts). We zullen dus ook informeren naar jouw gezondheid en bij klachten een nieuwe afspraak met je maken. Tijdens de afspraak zijn we ook extra voorzichtig; we houden anderhalve meter afstand, wassen voor en na de afspraak onze handen en maken de ruimte extra schoon.
We zijn blij je weer te mogen ontvangen! Voor opmerkingen of vragen kun je terecht bij de collega’s van Reakt.

Je kunt ook bellen met: 088-3577600

Vragen voor de cliëntenraad?

Ook de cliëntenraad is bereikbaar voor al jouw zorgen en vragen. Je kunt ze hiervoor mailen op clientenraad@reakt.nl of contact met ze opnemen tijdens het telefonische spreekuur. Dit spreekuur is op maandag- en donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur (buiten deze tijden kun je een boodschap inspreken op de voicemail en dan word je later teruggebeld).

Reakt Noord Holland:
Karin Neve, ondersteuner cliëntenraad 06-10824846

Overige Reakt regio’s:
Ruud Dorlas, voorzitter Centrale cliëntenraad 06-12796326
Anneke Heijdra, ondersteuner cliëntenraad 06-51717889

We begrijpen dat dit bijzondere tijden zijn en we doen er alles aan om jouw gezondheid en die van onze collega’s zoveel mogelijk te waarborgen en jullie zo goed mogelijk te informeren. Houd je s.v.p. zoveel mogelijk aan de richtlijnen en let goed op jezelf en elkaar.