Nieuws

Componence Asset List

08 augustus 2019

regulier-+uitnodiging+reakt+zomerfeest+2019.png

De barbecue staat al bijna weer aan en de band 'The Fridays' is zich al aan het opwarmen: het jaarlijkse Zomerfeest van Reakt staat voor de deur! Op 15 augustus van 12:00 tot 16:00 uur ben jij van harte uitgenodigd op de Monsterseweg (op het plein voor de kerk) voor een gezellige middag vol met activiteiten en een heerlijke barbecue.

Natuurlijk is de toegang gratis en kan je meedoen aan verschillende activiteiten, waaronder boogschieten, sjoelen en andere sportactiviteiten verzorgd door het sportdomein. Ook wordt er een workshop graffitispuiten aangeboden, waarvoor je je op de dag zelf kan inschrijven. En uiteraard kun je meegenieten van de barbecue (€ 1,50 per consumptie), patat (€ 1,-) en heerlijke (fris)drankjes (€ 0,50). Deze kunnen worden betaald met consumptiebonnen die op het feest te koop zijn.

Tijdens het zomerfeest wordt er muziek gedraaid en treedt de band 'The Fridays' op tussen 13:30 en 14:30 uur. Al met al belooft het een super gezellige en smakelijke middag te worden! Jij komt toch ook?