Nieuws

Componence Asset List

23 februari 2017

200x200+-reakt-sport-badminton-volleybal.png

Uit handen van wethouder sport Rabin Baldewsingh kreeg Reakt een subsidie (Haags sportinitiatief) uitgereikt om te gaan starten met een nieuw sportproject in de wijk Laak. De gemeente is erg  enthousiast om onze doelgroep in beweging te krijgen en in contact te brengen met de betrokken sportverenigingen.

Vanuit de ervaring op sportgebied merkt Reakt dat volleybal en badminton één van de populairste sporten zijn binnen onze doelgroep. Door dit nu aan te gaan bieden in de wijk Laak proberen we onze doelgroep en de wijkbewoners laagdrempelig in contact te brengen met de sportverenigingen DKC (badminton) en Kalinko (volleybal).

Eens in de maand zal er een trainer van de vereniging aansluiten tijdens de sportactiviteiten om de deelnemers te laten ervaren hoe het trainen bij een sportvereniging eraan toe gaat. Daarnaast zullen de deelnemers periodiek deelnemen aan een training van de vereniging.

Op deze manier zullen zij ervaren dat ze welkom zijn bij de verenigingen en de vereniging zal ervaren dat deze doelgroep prima mee kan met het reguliere sportaanbod. Op deze manier hopen we onze doelgroep structureel zelfstandig in beweging te krijgen.

Deelnemers kunnen zonder WMO-indicatie deelnemen aan het project.
Ze kunnen voor € 5,- een 10-rittenkaart kopen en deelnemen aan dit project.

Maandag 15:00 – 16:00 Volleybal Sporthal 't Zandje, Schimmelweg 202, 2524 XK Den Haag
Maandag 16:00 – 17:00 Badminton Sporthal 't Zandje, Schimmelweg 202, 2524 XK Den Haag

Aanmelden of meer informatie

Martin de Jong | jm.dejong@reakt.nl | 06 415 82 471