Nieuws

Componence Asset List

07 april 2021

200+x+200+Reakt+sportdag.jpg
Reakt Sportdomein organiseert een heel veelzijdige sportdag op 21 april. Een wielrentrainer, begeleider van beginners én profs, geeft een workshop fietsen. Of is een bokstraining van de Haagse Directe meer jouw ding? Een salsa-instructeur leert je de kunst van bewegen. ADO Den Haag neemt je mee in verantwoord bewegen.

Gezonde voeding is van belang bij fit worden en blijven. Dat dit goedkoop en lekker kan laten diëtisten zien. ADO vertelt hoe ze voeding en gezondheid combineren voor hun voetballers.
Ontspanning is belangrijk na sporten. In de afsluitende workshop raak je heerlijk ontspannen na diverse yoga en ademhalingsoefeningen.

Enthousiast geworden?

Na inschrijving volgt er meer info.

Kosten?

Geen.  

Iedereen kan meedoen

Je kunt individueel meedoen, maar ook met meerdere mensen, mits je het ook coronaproof organiseert. Gebruik een beamer of sluit met een HDMI kabel een laptop aan op een grote tv. Dan kun je prima de workshops coronaproof volgen met meerdere mensen tegelijk.

Gezond werken 

Werken in coronatijd kan zwaar zijn. Als je thuis ‘schoolgaande’ kinderen hebt en daarvoor van alles moet organiseren is dat een extra geestelijke belasting. Het is de kunst om de juiste balans te vinden tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning. Een workshop op deze sportdag kan je energie geven. Deze sportdag draagt bij om je fit te gaan voelen en fit te blijven, zodat je thuis en op je werk goed in je vel zit.

Vragen? Meer weten?

Neem dan contact op met Manouk Klunder van Gijen of Erik Hofman ( 06 – 20 05 21 20), beiden van Reakt Sportdomein.
Reakt is onderdeel van Parnassia Groep. Samen helpen we mensen, zodat ze weer kunnen werken aan hun toekomst.