Nieuws

Componence Asset List

20 december 2022

DJMM+filmmiddag+200+x+200.jpg
Donderdagmiddag was er een speciale voorstelling van de film ''Ticket to Paradise''; een romantische komedie met Oscar-winnaars George Clooney en Julia Roberts. Bijna 40 leden van de ontmoetingssite Durfjijmetmij hadden zich opgegeven voor deze eerste live-ontmoetingsbijeenkomst.

Gratis ontmoetingssite

Durfjijmetmij is de gratis ontmoetingssite voor mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Deze problematiek maakt het, op andere ontmoetingssites, wellicht lastig om een klik te vinden met andere mensen. Daarom is er Durf jij met mij: een platform waarop iedereen volledig zichzelf kan zijn.

IJs breken

De bezoekers kwamen van verschillende zorgorganisaties en kenden elkaar niet. Iedereen was nieuwsgierig naar elkaar en benieuwd naar de film. Het eerste onderlinge ijs was snel gebroken.  “Voor een eerste evenement zijn we blij met de opkomst. Men raakte met elkaar aan de praat, eerste contacten zijn gelegd en we hopen dat hier mooie vriendschappen uit mogen ontstaan”, blikt Stephanie die deze middag organiseerde terug. “We willen het komende jaar nog een aantal ontmoetingsmomenten organiseren. Dit was een mooie generale.”