Nieuws

Componence Asset List

19 februari 2021

200x200+man+vrouw+gesprek.png
Reakt is op zoek naar nieuwe leden die namens Reakt zitting willen nemen in de Familieraad Parnassia Haaglanden.

In deze brochure van Parnassia Groep (waar Reakt deel van uitmaakt) is in 't kort beschreven wat de Familieraad doet. Op de website van Reakt vind je meer informatie over hoe Reakt werkt.

Als je meer wilt weten, stuur dan een mail naar de voorzitter van de familieraad, Aart Fokkema of naar Barbara Cornelissen, programmacoördinator Haags Steunsysteem en aandachtfunctionaris familiebeleid Reakt.

∞∞∞∞∞∞∞∞

Als je partner, kind, familielid of iemand anders in je omgeving een psychisch en/of een verslavingsprobleem heeft, dan heeft dit ook effect op jou. Met behulp van (online) cursussen krijg je tips hoe hiermee om te gaan en kun je ondersteuning krijgen. Ook kun je een beroep doen op telefonische hulp, belangenbehartiging of een luisterend oor.
Er worden regelmatig bijeenkomsten voor familieleden en naasten georganiseerd om informatie te geven en ervaringen uit te wisselen met anderen (lotgenotencontact).

Hulp nodig bij het vinden van de juiste ondersteuning? Neem contact op met het Haags Steunsysteem, of bel
​​​​​​​06- 51 14 70 13 (Matthijske Verseput)
06- 22 28 50 29 (Betty van der Zande)
06- 20 89 57 40 (Barbara Cornelissen)  
of stuur een mail naar info@haagssteunsysteem.nl

Het Haags Steunsysteem is een project dat valt onder Reakt en richt zich o.a. op:

Actief vormgeven aan familiebeleid en mantelzorg en het
bevorderen van participatie van naasten.

Het Haags Steunsysteem helpt Hagenaars met psychische klachten en hun naasten om weer actief deel te nemen aan activiteiten in hun eigen omgeving. Via de Werktafels brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Via Ongekend Haags bieden Hagenaars met psychische bijzonderheden elkaar steun en inspiratie.
 Meer informatie: www.haagssteunsysteem.nl