Nieuws

Componence Asset List

20 juni 2018

In de maanden juli, augustus en september krijgen twee tot drie kunstenaars van Atelier Anders Bekeken Zuidwal de kans om in de galerie te exposeren met hun eigen werk.

Onder begeleiding stellen de kunstenaars een collectie samen uit hun eigen werken en richten de expositie in.

Van Oost naar West

Voor de eerste expositie in juli krijgen Eelco Jongma en Hakim Al Moftin de gelegenheid hun werken te tonen. Hakim komt oorspronkelijk uit Irak en Eelco uit Nederland, vandaar dat zij voor hun expositie de titel ‘Van Oost naar West’ bedachten.
Eelco is keramist en zal een deel van zijn vazen en schalen tonen. Hakim is kunstschilder, van hem zijn diverse portretten en landschappen te zien.

Feestelijke opening op 28 juni

De opening van de expositie is op donderdag 28 juni. Van 17:30 uur tot 19:00 uur is iedereen van harte welkom om hierbij te zijn.
Daarna zijn  de schilderijen en het keramiek dagelijks te bekijken van 9:30 uur tot 17:00 uur in de galerie van atelier Anders Bekeken.
Atelier Anders Bekeken Zuidwal
Zuidwal 95a
2512 XV  Den Haag
Tel: 088 357 78 20

Anders Bekeken

Anders Bekeken is een kunstproject van Reakt voor mensen met een psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Deelnemende kunstenaars werken in het atelier en worden daarin begeleid door een kunstenaar.