Nieuws

Componence Asset List

30 januari 2020

regulier-schilderen.png

Onder genot van een hapje en een drankje opent Galerie Anders Bekeken haar eerste kunstexpositie van het jaar: MEANDER, ups and downs in life.

Meander heeft twee betekenissen: 1) slingerende lijn, 2) grillige kronkeling van een rivier. Het is dus een C-vormige lus in de loop van een natuurlijke waterloop (beek, rivier of zeestroming). Een opeenvolging van meanders vormt een meanderende rivier. Water is van levensbelang. Kunstenaars - Marianne, Eli en Aryen - geven er een creatieve slinger aan!

Niet alleen de horizontale rivierbeweging, maar ook de verticale dynamiek is van belang zoals bij een (energetische) golf water. Enerzijds ervaar je prachtige hoogtepunten in je leven (en lijkt de tijd wel haast voorbij te vliegen...) anderzijds zit je een (rustig of juist hectisch/stagnerend) dal, vandaar de naam: MEANDER, ups and downs in life. Zij presenteren (magisch) realistisch tot figuratief en abstract werk, ontstaan vanuit hun diepste zelf.

7 februari 2020
17:30 - 19:30 uur
Zuidwal 95a in Den Haag
Van 9 februari - 8 maart, maandag t/m vrijdag tussen 10:00 - 16:00 uur
Anders Bekeken is een kunstproject van Reakt voor mensen met een psychiatrische en/of psycho-sociale problematiek. Deelnemende kunstenaars werken in ons atelier en worden daarin begeleid door een kunstenaar. Hiermee leveren we een bijdrage aan de maatschappelijke integratie van mensen met een psychische handicap en bevorderen we de erkenning van kunst die door hen wordt gemaakt.