Nieuws

Componence Asset List

17 december 2020

regulier_coronatijd.jpg

Sinds dinsdag 15 december leven we in een lockdown, in ieder geval tot en met 19 januari. Doel van de maatregelen is dat de gezondheidszorg – dus óók de zorg voor onze cliënten - kan blijven doorgaan. Volg je een behandeling bij ons? Dan gaan we samen zoveel mogelijk door zoals je gewend bent, op locatie of online.

Wat betekent dit voor jou?

Ook tijdens de lockdown kun je onze locaties blijven bezoeken. Onze dagbesteding blijft dus open en ook onze groepsbehandelingen blijven doorgaan.

Onze zorg kan doorgaan omdat onze gebouwen zijn ingericht om veilig te kunnen werken. We houden ons aan de hygiëneregels, houden anderhalve meter afstand en dragen een mondkapje. Jouw veiligheid en die van onze collega’s staat immers voorop. Lees hoe wij dat doen en waaraan jij je moet houden als je ons bezoekt.

Noodzakelijke reizen met OV

Maak je gebruik van het openbaar vervoer om ons op locatie te bezoeken? Dat kan je blijven doen. Jouw afspraak valt onder de noodzakelijke reizen. Wil je zelf liever niet meer reizen? Misschien kunnen we je online of telefonisch verder helpen. De collega’s van Reakt staan voor je klaar om al je vragen en zorgen te bespreken. Ook kun je ons altijd bereiken via 088 35 77 600.

​​​​​​​Vragen voor de cliëntenraad?

Ook de cliëntenraad is bereikbaar voor al jouw zorgen en vragen. Je kunt ze hiervoor mailen op clientenraad@reakt.nl of contact met ze opnemen tijdens het telefonische spreekuur. Dit spreekuur is op maandag- en donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur (buiten deze tijden kun je een boodschap inspreken op de voicemail en dan word je later teruggebeld).

Reakt Noord Holland:
Karin Neve, ondersteuner cliëntenraad 06-10824846

Overige Reakt regio’s:
Ruud Dorlas, voorzitter Centrale cliëntenraad 06-12796326
Anneke Heijdra, ondersteuner cliëntenraad 06-51717889

We begrijpen dat dit bijzondere tijden zijn en we doen er alles aan om jouw gezondheid en die van onze collega’s zoveel mogelijk te waarborgen en jullie zo goed mogelijk te informeren. Houd je s.v.p. zoveel mogelijk aan de richtlijnen en let goed op jezelf en elkaar.

Alleen samen krijgen we corona onder controle en kan onze zorg doorgaan.

Wij zijn er voor jou!