Nieuws

Componence Asset List

27 december 2018

200x200+Kerstgevoel+Den+Helder.jpg
Cliënten van Reaktvestiging in Den Helder verrassen hun begeleiders met een Oorkonde van Waardering. Op een andere vestiging kookt een cliënt met de hulp van vrijwilligers voor 30 personen. Dat geeft een warm (Kerst)gevoel van binnen. 

In Den Helder werd een aantal collega's van Reakt door de deelnemers verrast met een "Oorkonde van Waardering!".  Kort voor het kerstdiner kregen de collega's die op de inloop aan de Bijlweg werken door de bezoekers van deze inloop deze oorkondes uitgereikt. Daarna schoof iedereen aan voor het kerstdiner. Een paar dagen eerder waren een stagiaire en haar tante al begonnen met de voorbereidingen voor een heerlijke Surinaamse kerstmaaltijd voor de deelnemers. Deze werd dan ook met veel smaak en genoegen genuttigd.

Ondertussen stond op de locatie Reakt aan het Ravelijn de keukenploeg onder leiding van een cliënt een vijf gangendiner te koken. Hij werd ondersteund door een vrijwilligster, een andere stagiaire en de  vaste schoonmaakster. Zij waren samen verantwoordelijk voor een hele mooie maaltijd.  Aan tafel schoven meer dan 30 deelnemers.  
Wat een bijzonder kerstgevoel!