Nieuws

Componence Asset List

17 maart 2020

regulier-handenwassen.jpg

Tot onze grote spijt zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te nemen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. Dit doen wij om de gezondheid van onze cliënten en onze collega’s zoveel mogelijk te waarborgen.

Wat betekent dit voor jou?

Onze ambulante locaties zijn voorlopig gesloten. Dit betekent helaas dat er momenteel geen dagbesteding is, geen sport en ook geen activiteiten.

Mocht hier verandering in komen dan zullen we dit zo spoedig mogelijk laten weten.

Voor wie zijn we wel open?

In overleg met de gemeente en andere organisaties blijft een klein aantal locaties open voor onze cliënten die dak- of thuisloos zijn. Hier verzorgen we voor deze groep ook de maaltijdverstrekking.

Let op; hoest je, heb je verhoging of ‘gewone verkoudheidsverschijnselen’? Dan kunnen we je helaas niet ontvangen op deze locaties. In overleg met de gemeente, GGD en andere MO-aanbieders zorgen we voor opvang elders.

Voor opmerkingen of vragen kun je terecht bij de collega’s van Reakt.

Je kunt ook bellen met: 088-3577600

Vragen voor de cliëntenraad?

Ook de cliëntenraad is bereikbaar voor al jouw zorgen en vragen. Je kunt ze hiervoor mailen op clientenraad@reakt.nl of contact met ze opnemen tijdens het telefonische spreekuur. Dit spreekuur is op maandagmiddag en donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur (buiten deze tijden kun je een boodschap inspreken op de voicemail en dan word je later teruggebeld).

Reakt Noord Holland:

Karin Neve, ondersteuner cliëntenraad 06-10824846

Overige Reakt regio’s:

Ruud Dorlas, voorzitter Centrale cliëntenraad 06-12796326
Anneke Heijdra, ondersteuner cliëntenraad 06-51717889

We begrijpen dat dit bijzondere tijden zijn en we doen er alles aan om de gezondheid van onze collega’s en cliënten zoveel mogelijk te waarborgen en jullie zo goed mogelijk te informeren. Hou je s.v.p. zoveel mogelijk aan de richtlijnen en let goed op jezelf en elkaar.