Nieuws

Componence Asset List

02 juni 2017

Ado.jpg
Haagse patiënten van de drie voetbalteams van Parnassia en Reakt op bezoek bij ADO Den Haag voor de Profdag.

Centraal op deze dag stond gezonde leefstijl en herstel. Gestart werd in de kleedkamer met Edwin Coret, manager medische zaken bij ADO. Hij vertelde over het belang van gezonde voeding, sporten en voldoende rust. Hierna vertelde ADO speler Dion Malone over zijn blessure, wat dit met hem deed en wat hij belangrijk vindt bij zijn herstel, zoals de revalidatietrainingen. En hij vertelde vooral ook over de steun bij zijn herstel die hij nodig heeft van familie, vrienden en teamgenoten. Alle deelnemers luisterden ademloos naar zijn verhaal.

Nadat er persoonlijke vragen beantwoord waren gingen de spelers het veld op van ADO Den Haag voor de fysieke training door John Nieuwenburg. Na deze warming up volgde een fanatieke wedstrijd op het veld. Hierna werd de dag afgesloten met een gezamenlijke gezonde lunch. Moe en voldaan en met een prachtige ervaring rijker verlieten de spelers het Kyocera-stadion.

De coaches Andre van Duijn, Antonis Stefaniotis, Martin de Jong en Anton Nijboer van ADO in de maatschappij worden bedankt voor het realiseren van deze Profdag.  

Video