Links naar andere sites

Reakt werkt intensief samen met Parnassia Groep en ActiefTalent. Tevens hebben vele leer/werk-bedrijven binnen Reakt hun eigen website of een eigen facebook pagina.

Websites

Specialist in geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden specialisaties en topklinische gezondheidszorg. Parnassia Groep is er voor uw gezondheid, dat doen wij met ruim 8.000 medewerkers. Zij zijn werkzaam op 560 locaties, die u vindt vooral in onze drie kernregio's Noord-Holland, Haaglanden, Rijnmond (waaronder de Zuid-Hollandse Eilanden).

Website: parnassiagroep.nl

ActiefTalent brengt mensen in beweging en geeft professionele ondersteuning bij Arbeidsre-integratie, Activering en Participatie.

Website: actieftalent.nl

Anders Bekeken is een atelier van Reakt waar mensen met een psychiatrische achtergrond kunnen schilderen, tekenen en mozaïeken maken onder professionele begeleiding.

Website: anders-bekeken.nl

Pluk! Den Haag is onderdeel van Reakt. Het is een kinderboerderiji, heemtuin én grote moestuin/pluktuin, Iedereen is welkom voor een wandeling door de heemtuin, een bezoek aan de dieren of een kopje koffie in de lunchroom. Bij mooi weer kun je op het terras zitten.

Website: pluktuindenhaag.nl

Vriendendienst koppelt u aan vrijwilligers. Een maatje die samen met u ‘leuke dingen’ onderneemt en ondersteuning biedt om weer actief deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke verkeer.

Website: reaktvriendendienst.nl

De gratis contactsite/ontmoetingssite voor mensen met een psychiatrische aandoening. Ben je op zoek naar vrienden om samen iets te ondernemen of durf je een stap verder te gaan en wil je een date/ relatie zoeken, dan zit je bij ons goed. Blijf niet langer alleen, doe er wat aan en schrijf je in.

Website: durfjijmetmij.nl

Grip is onderdeel van Reakt in Purmerend. Grip  biedt werktraining aan mensen met een psychiatrische achtergrond, die na een periode van ziekte, de draad naar (betaald) werk (weer) willen oppakken. De vervaardigde producten worden ook verkocht, kijk op de website voor het aanbod, of plaats een speciaal verzoek.

Website: grippurmerend.nl

Wecre8it is een leer/werktraject voor cliënten van Reakt. Het is bedoeld voor mensen die affiniteit hebben met: innovatie/ ICT/ fotografie/ redactie/ vormgeving/ webdesign/ multimedia/ helpdesk of PC support. Doel: volgen van diverse trainingen, medewerker worden bij het team van Wecre8it, begeleiding naar stage (leerwerkplek) bij een van de partners van Parnassia, of een externe werkgever.

Website: wecre8it.nl