De Post

Gelukt!

Als het goed is, heb jij met jouw telefoon de QR-Code in De Post gescand en ben jij nu op deze website terecht gekomen.​​​

Misschien vraag jij jezelf af waarom die QR-Codes? Nou, simpelweg omdat wij om het milieu geven en niet onnodig veel posters en papier willen gebruiken. Daarnaast is het een makkelijke manier om heel snel heel veel informatie in te winnen.

Wij hebben in 2019 een prijs gewonnen om informatie over zorg makkelijk bij mensen te krijgen. Dit door gebruik te maken van social media en digitale middelen. Op deze site vind jij dan ook de toegang tot al deze media en middelen, wij noemen dat #SocialGuide

Dat jij de QR-Code scande, betekent dat jij waarschijnlijk op zoek bent naar één van de onderstaande onderwerpen:

Wat is er te doen in De Post?

Om dat duidelijk te maken, zijn de activiteiten van De Post te vinden in de Reakt App. De Reakt-App is te downloaden in de App Store en de Play Store.

Als je de Reakt-App opent, kun je op locaties drukken en Den Haag kiezen. Daar vind je ook De Post en kun je dus zien welke activiteiten er op de planning staan. Ook alle andere locaties van Reakt vind je terug in app.

Onze medewerkers helpen jouw graag op weg als je er even niet uitkomt.

Instagram, Social Guide | De Post

Het is nu ook mogelijk om ons te volgen via Instagram. Via ons Instagram account @Socialguidereakt houden wij jou op de hoogte met allerlei informatie en online trainingen. Dit is ook een manier om laagdrempelig met ons in contact te komen.

Coronamaatregelen

Ook in De Post hanteren wij de coronamaatregelen. Voor De Post geldt:

  • Hou de 1,5 meter afstand.
  • Registreer jegegevens bij de receptie.
  • Was regelmatig je handen.
  • Blijf thuis bij klachten.
  • Bel of mail als dat ook een mogelijkheid is.