Ambassade van de Activering

Ambassade+van+activering.0

De Ambassade van de Activering is in het leven geroepen om bekendheid te geven aan alle activiteiten die Reakt te bieden heeft. Daarvoor worden cliënten en ervaringswerkers ingezet als ambassadeur, omdat zij zelf ervaren hebben dat activiteiten van groot belang kan zijn voor het herstelproces.

De ambassadeurs kunnen cliënten ondersteunen bij het versnellen van hun herstel. Zij informeren je over de dagbesteding van Reakt, hoe die geholpen hebben en begeleiden je verder op weg.
Alle ambassadeurs maken deel uit van het team van de Ambassade van de Activering.

Wij zijn er voor jou!

Wat doet de ambassadeur?

De ambassadeur is op de hoogte van het activiteitenaanbod van Reakt, geeft hierover informatie aan cliënten en medewerkers, adviseert, bemiddelt en enthousiasmeert bij het aanbod van de dagbesteding. Ook zijn ze bereid om cliënten naar activiteiten te begeleiden.

Hoe werkt de ambassadeur?

De ambassadeur kan een bezoekafspraak maken, geeft een presentatie aan medewerkers en cliënten over het doel en aanbod van Reakt en maakt gericht afspraken met cliënten en medewerkers over de activiteiten. Ook kan een afdeling of een cliënt een ambassadeur bellen om cliënten te begeleiden naar een activiteit.

Meer informatie

Wil je gebruik maken van onze diensten? Dat kan! Neem voor vragen, meer informatie en tips contact op met Magda Gies Broesterhuizen via ambassadevandeactivering@reakt.nl of bel naar 06 82 13 57 74.

Heb jij zelf ook de ervaring dat actief bezig zijn een bijdrage kan leveren aan je herstel en lijkt het je leuk om dit ook over te dragen aan cliënten? Dan is wellicht het werk als ambassadeur iets voor jou. Neem dan contact op met Magda Gies Broesterhuizen via ambassadevandeactivering@reakt.nl.