algemeen paginakop bij locatie

Zoetermeer

Over ons

Algemeen

Psychische problemen, verslaving, burn-out, een justitieel verleden of een sociaal isolement. Hoe krijg je wonen, werken of sociale contacten weer op de rit? Wij helpen je graag. Op onze locatie staan enthousiaste begeleiders klaar om je te ondersteunen met een persoonlijk plan.


Werken in een beschermde omgeving

Als de stap naar regulier werk nu te groot is, kun je bij Reakt toch aan de slag. In een veilige omgeving, maar met alle voordelen van een ‘gewone’ baan. Denk aan een vast ritme, contact met collega’s, de voldoening van een geklaarde klus en een kleine vergoeding.

Er zijn diverse dingen te doen: het repareren van fietsen en productiewerk. Samen met je vaste begeleider kijk je wat je leuk vindt en maak je duidelijke afspraken. We helpen je zo bij het vinden van een dagelijks ritme en het bouwen aan zelfvertrouwen.

Jouw mening

Om de trajecten binnen Reakt te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Zoetermeer

Adres

Teldersrode 25
2717 HR Zoetermeer
088 357 74 44

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Fietsenmakerij: dinsdag t/m vrijdag 9.00 - 17.30 uur.