algemeen paginakop bij locatie

Soeda Rotterdam

Over ons

Algemeen

Psychische problemen, verslaving, burn-out, een justitieel verleden of een sociaal isolement. Hoe krijg je wonen, werken of sociale contacten weer op de rit? Wij helpen je graag. Op onze locatie staan enthousiaste begeleiders klaar om je te ondersteunen met een persoonlijk plan.


Jouw mening

Om de trajecten binnen Reakt te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Soeda Rotterdam

Adres

Boerhaavestraat 10
3083 DA Rotterdam
088 357 76 80

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 17:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Cateringproject.

Cateringproject

Bij Soeda draait ook een cateringproject. Dus heb jij binnenkort een vergadering, bijeenkomst of klein evenement in regio Rotterdam Zuid? Wil jij de deelnemers verwennen met een lekker broodje, eigen gemaakte koekjes of taart? Aarzel niet;  bel (06 82 17 44 19) of mail om jouw cateringwensen te bespreken. Meer info vind je ook in het artikel over het cateringproject.

Kijk wat ze te bieden hebben