algemeen paginakop bij locatie

Grip Purmerend

Over ons

Algemeen

Psychische problemen, verslaving, burn-out, een justitieel verleden of een sociaal isolement. Hoe krijg je wonen, werken of sociale contacten weer op de rit? Wij helpen je graag. Op onze locatie staan enthousiaste begeleiders klaar om je te ondersteunen met een persoonlijk plan.

Houtwerkproject

Cliënten kunnen hier beginnen met kleine houtwerkprojecten om op deze manier de vaardigheden te leren en door te stromen naar grote projecten. De opdrachten in de houtwerkplaats komen van bedrijven of particulieren. De begeleiders daar zijn naast hun ggz kennis gespecialiseerd in hout. Zo leer je echt het vak en kan je op deze manier uitstromen naar een betaalde baan.

Een mooi project op onze houtwerkplaats zijn de buurtkastjes van Stichting SoGoed, boodschappenkastjes die in de wijk staan en bewoners boodschappen in kunnen zetten en uithalen. Een project met ondertussen meer dan 300 kastjes door heel nederland en allemaal gemaakt bij Grip.


Jouw mening

Om de trajecten binnen Reakt te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je clënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Grip Purmerend

Adres

Nijverheidsweg 15A
1442 LD Purmerend
088 357 78 80

Openingstijden

Maandag: - 16:30 uur
Dinsdag: - 16:30 uur
Woensdag: - 16:30 uur
Donderdag: - 16:30 uur
Vrijdag: - 16:30 uur

labels purmerend grip