Reakt Purmerend

Reakt Purmerend

Over ons

Algemeen

Psychische problemen, verslaving, burn-out, een justitieel verleden of een sociaal isolement. Hoe krijg je wonen, werken of sociale contacten weer op de rit? Wij helpen je graag. Op onze locatie staan enthousiaste begeleiders klaar om je te ondersteunen met een persoonlijk plan.

We hebben daar een prikploeg, fietsenwerkplaats, verhuisploeg, weggeefwinkel, houtwerkplaats, productiewerk, keuken en een atelier. Ook is er de mogelijkheid voor dak en thuislozen om te douchen en je was te doen.Elke dag wordt er een warme maaltijd gekookt voor de clienten.
Ook individuele begeleiding en jobcoaching wordt hier aangeboden.


Jouw mening

Om de trajecten binnen Reakt te verbeteren, is jouw mening belangrijk. Deel daarom jouw suggestie of mening met ons. Ook een compliment is waardevol voor ons, zodat wij bij verbeteringen het goede behouden. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat ook graag. Laat het ons dus weten.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzerspunt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Reakt Purmerend

Adres

Kwadijkerkoogweg 12
1442 LA Purmerend
088 357 78 00

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:30 uur
Dinsdag: 08:30 - 15:30 uur
Woensdag: 08:30 - 15:30 uur
Donderdag: 08:30 - 15:30 uur
Vrijdag: 08:30 - 15:30 uur

(Dit was voorheen een ActiefTalent locatie. Lees hier meer over.)

Wat bieden we hier