Reakt Den Haag BV

BV Den Haag

Over ons

Wil je (weer) aan het werk? De BV begeleidt bij de voorbereiding op het vinden en behouden van (vrijwilligers-) betaald werk en scholing. Daarnaast kan de BV je adviseren en ondersteunen in het contact met uitkeringsinstanties. En bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn bij het solliciteren zoals: het vinden van vacatures, brieven schrijven en het maken van een cv.


Stappenplan

Tijdens het eerste gesprek worden je achtergrond en wensen op het gebied van werk en/of scholing besproken. Vervolgens maken we afspraken over de wijze waarop we deze wensen stap voor stap kunnen realiseren. Door middel van bijvoorbeeld vrijwilligerswerk kun je geleidelijk een werkritme opdoen en kun je ontdekken waar je voorkeuren en sterke kanten liggen. Dit kan een opstap zijn naar een opleiding, gesubsidieerd werk of een betaalde baan.

Solliciteren

De BV ondersteunt je bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn bij het solliciteren. Bijvoorbeeld door te oefenen met rollenspelen en door diverse trainingen bijvoorbeeld de sollicitatietraining en de OEK-training. Ook kunnen wij je helpen bij het schrijven van brieven en het maken van een cv.

Advisering

Mocht je te maken hebben of krijgen met een uitkeringsinstantie en kom je er zelf niet uit, dan kunnen wij adviseren of ondersteunen. De BV heeft contacten met een verschillende instanties in Den Haag, zoals de sociale dienst, het werkgeversservicepunt en het UWV (ww/zw/wia/wajong).

Voor verwijzers

Cliënten die gebruik kunnen maken van de BV dienen een verslavingsachtergrond te hebben en uit Den Haag te komen. Cliënten kunnen schriftelijk worden aangemeld via de e-mail, samen met het aanmeldformulier.

BV Den Haag

Adres

Zoutkeetsingel 40
2512 HN Den Haag
088 358 39 31

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Wat bieden we hier