Reakt Castricum atelier Anders Bekeken

Atelier Anders Bekeken Castricum

Over ons

Anders Bekeken ligt op het klinisch terrein in Castricum en bestaat uit twee werkplaatsen: een keramiekwerkplaats en een schilderatelier.


Wat is hier te doen?

Je kunt bij Anders Bekeken in Castricum op dinsdag, donderdag en vrijdag schilderen, boetseren en beeldhouwen. Er zijn veel verschillende kunststijlen en manieren van werken. Het maakt niet uit of je al langer met kunst bezig bent, of dat je net begonnen bent om dit te ontdekken bij jezelf. In het atelier deel je kennis en ervaring met anderen.

Op verschillende momenten in het jaar zijn er exposities, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse Kunstfietsroute van Castricum. In kleiner verband of solo, regelen we samen exposities op maat. Anders Bekeken kan een opstap zijn naar bijvoorbeeld een schildersvereniging, vrijwilligerswerk, regulier scholingsaanbod.

Voor verwijzers

We hebben voor jou een handig verwijzers punt waar je terecht kunt voor algemeen advies en om je patiënt aan te melden. Voor vragen die direct betrekking hebben op je patiënten die bij ons een traject doorlopen, kun je het beste direct contact opnemen met de betreffende behandelaar.

Voor verwijzers van zorgbedrijven Parnassia Groep

Speciaal voor verwijzers binnen Parnassia Groep bestaat er een directe aanmeldprocedure.

Atelier Anders Bekeken Castricum

Adres

Watertorenpad 4 t/m 11
1901 ZX Castricum
06 20 24 71 35

Openingstijden

Dinsdag: 9:00 - 16:00 uur
Donderdag: 9:00 - 16:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 12:00 uur
Dinsdag en donderdag tussen 12:00 uur en 13:00 uur gesloten.

Wat bieden we hier