Werk en activiteitencentrum Boszoom Rotterdam

Over ons

Bij REAKT Boszoom is er voor ieder wat wils. Deze locatie bevindt zich op een monumentaal boerenerf, aan de rand van het Kralingse Park. Onze begeleiders zetten zich in voor een gezellige en ongedwongen werksfeer. Naast verschillende werkzaamheden worden er ook ontspannende activiteiten aangeboden.


Wat is hier te doen?

Je kunt bij ons aan de slag in de houtwerkplaats, naaiatelier, moestuin en plantenkwekerij. Daarnaast is het mogelijk om in de keuken te helpen met het bereiden van de dagelijkse warme maaltijd, of mee te werken in de catering. We bieden ook verschillende lichte productiewerkzaamheden aan, van het vouwen van kaartjes tot het inpakken van snoep.
Iedere woensdag is hier speciaal voor de heren een barber aanwezig, die voor een kleine prijs een mooie coupe knipt. Twee keer in de week is er een hardloopclub, waar je onder begeleiding gezamenlijk aan je conditie kan werken.

Warme maaltijd

In onze keuken wordt iedere dag vers gekookt. Deze maaltijden zijn voor € 1,50 te bestellen. Deelnemers die een hele dag bij ons activeren krijgen kosteloos een warme maaltijd.

Buitenprojecten

Heb je behoefte om ervaring op te doen bij bedrijven buiten de locatie, maar is de stap naar vrijwilligerswerk nog te groot? Dan is het mogelijk om onder begeleiding mee te werken in kringloopwinkel Opnieuw & Co, buitenproject Stadion Feyenoord, of in het groenbeheer van de Kralingse Golfbaan.

Werk en activiteitencentrum Boszoom Rotterdam

Adres

Boszoom 60
3062 CB Rotterdam
088 - 358 07 30

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur